Groen licht voor “Voorkomen is beter” in Amsterdam

Op 10 juni jongstleden heeft de Taskforce Zorgcoördinator van de NVS-NVL besloten om groen licht te geven voor de bijeenkomst “Voorkomen  is beter” die op 26 juni plaats zal vinden in Stayokay Zeeburg te Amsterdam.

StayokayEr waren genoeg inschrijvingen binnen gekomen om de bijeenkomst te laten doorgaan. Dat is goed nieuws voor zorgcoördinatoren in Amsterdam en omgeving. De inschrijvingsperiode is nu tot en met vrijdag 20 juni verlengd.

Kees van Overveld zal in het sfeervolle gebouw van Stayokay Zeeburg een inspirerende inleiding houden, waarin hij het belang van sociaal emotioneel leren onderstreept en waarin hij een lans breekt voor het professioneel begeleiden van het groepsvormingsproces. Dan steek je energie in  het voorkomen van pesten, en dat heeft meer rendement dan energie steken in het aanpakken ervan!  Alle deelnemers krijgen het boek “Groepsplan gedrag in het voortgezet onderwijs” mee naar huis. Dit bevat veel voor zorgcoördinatoren onmisbare informatie. Het boek is volgens Kees van Overveld prima bruikbaar als naslagwerk, maar hij is vooral benieuwd of zorgcoördinatoren het boek zullen aangrijpen om wezenlijke veranderingen in het voortgezet onderwijs tot stand te helpen brengen.

“Voorkomen is beter” vindt ook nog plaats in Amersfoort (30 juni) en Eindhoven (1 juli).

Ga voor meer info en inschrijving naar de website van Voorkomen is beter

 

 

Plaats een reactie