Over ons

Deze blog is een initiatief van de Taskforce Zorgcoördinator. Dit is een taakgroep binnen de NVSNVL die zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van de leerlingenzorg in VO en MBO en de versterking van de positie van de zorgcoördinator.

Aaldert van der Horst
Directeur van De Brouwerij (VSO) in Zetten, coördinator van SWV 17.2, AB-lid van de NVSNVL en voorzitter van de Taskforce.

Gerrit Witteveen
Zorgcoördinator van de CSV (VMBO & PRO) in Veenendaal. Voor de NVSNVL projectleider van de campagne De zorgcoördinator in positie.

Kees Blaauw
Beleidsmedewerker bij Samenwerkingsverband Koers VO in Rotterdam.

Cherifa Hendriks
Zorgcoördinator van het Pro College in Nijmegen. Lid van het sectiebestuur leerlingbegeleiding van de NVSNVL en van de werkgroep Professionalisering.

Martenjan Poortinga
Zorgcoördinator van het Pantarijn (HAVO/VWO) in Wageningen. Lid van de werkgroep Professionalisering van de NVSNVL. Columnist voor Bij de les en Tijdschrift voor Orthopedagogiek.

Hester Scharrenborg
Zorgcoordinator van het Summa College (MBO in Eindhoven. Zij vertegenwoordigt in de Taskforce de MBO-zorgcoordinatoren.

Elke van den Heuvel
Zorgcoördinator van de Christelijke Scholengemeenschap Groevenbeek in Ermelo. Elke maakt ook deel uit van het schrijfteam VO dat wekelijks een blog produceert voor de rubriek Werk in uitvoering.

Eddy Jacobs
Zorgdecaan op het Graafschapcollege in Doetinchem. Hij vertegenwoordigt samen met Hester Scharrenborg van ROC Eindhoven de MBO zorgcoördinatoren in de Taskforce.